Main Menu

Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Our school

                

Αξιότιμες Κυρίες και Κύριοι,

Σύμφωνα με τις υπ' αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ.31950/22.05.2021 (Β' 2141) και 60243/Ζ1/27.5.2021(Β' 2245) Υπουργικές Αποφάσεις, η εξεταστική περίοδος του ακαδημαϊκού έτους 2020-21 κατά την περίοδο του εαρινού εξαμήνου διεξάγεται εξ αποστάσεως ή δια ζώσης ανάλογα με σχετική απόφαση του οικείου Τμήματος.

Η εξέταση των μαθημάτων των προγραμμάτων σπουδών  πρώτου και δεύτερου κύκλου με τη χρήση μεθόδων εξ αποστάσεως αξιολόγησης  προϋποθέτει  την εξασφάλιση του αδιάβλητου και την αξιοπιστία διενέργειας της εξέτασης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, σας ενημερώνουμε ότι η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής των φοιτητών στις εξετάσεις εαρινού εξαμήνου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και αποδοχής της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων είναι στη διεύθυνση : https://gdpr-form.uop.gr

Περίοδος υποβολής δηλώσεων από Δευτέρα  07-06-2021 έως και Κυριακή 13-06-2021.

Η δήλωση συμμετοχής στις εξετάσεις είναι υποχρεωτική.

Ειδικότερα:

 1. 1.Οδηγίες συμπλήρωσης της δήλωσης συμμετοχής στην εξ αποστάσεως εξέταση μπορείτε να αναζητήσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:
  https://di.uop.gr/odigies-symplirosis-tis-dilosis-symmetoxis-stin-eks-apostaseos-eksetasi
 2. Περισσότερες οδηγίες για τη διαδικασία των εξετάσεων εαρινού  εξαμήνου με τεχνολογίες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης έχουν αναρτηθεί στη σελίδα: https://di.uop.gr/diktyo-yp/eksetaseis-apo-apostasi

Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά το διάστημα 15.04.2021- 07.07.2021. Ταυτόχρονα με την ηλεκτρονική αίτηση, ο/η υποψήφιος-α καλείται να υποβάλει ηλεκτρονικά και όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, όπως αυτά περιγράφονται αναλυτικά στην παρούσα προκήρυξη. Τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μόνο ως αρχεία pdf.

ΟΛΗ Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΔΩ

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί φοιτητές,
Σας ενημερώνουμε ότι η ηλεκτρονική αξιολόγηση όλων των μαθημάτων των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών για το εαρινό εξάμηνο 2020-2021 θα πραγματοποιηθεί από 24/05/2021 έως και 06/06/2021.

Για να αξιολογήσετε τα μαθήματα που έχετε διδαχθεί στο εαρινό εξάμηνο, αρκεί να συνδεθείτε με το ηλεκτρονικό σύστημα γραμματειών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (https://e-secretary.uop.gr), κατόπιν να επιλέξετε «Δηλώσεις / η δήλωσή μου» και για κάθε μάθημα να επιλέξετε τον αντίστοιχο σύνδεσμο «Αξιολογήστε το μάθημα».

Αναλυτικές οδηγίες
για χρήση του συστήματος αξιολόγησης μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση
http://modip.uop.gr/evalsys

Θα θέλαμε στο σημείο αυτό να σας διαβεβαιώσουμε ότι στη διαδικασία συμπλήρωσης των ερωτηματολογίων αξιολόγησης διασφαλίζεται πλήρως η ανωνυμία σας, και κανείς δεν έχει τη δυνατότητα να συσχετίσει τις απαντήσεις με τον φοιτητή/τη φοιτήτρια που τις παρείχε.
H γνώμη σας είναι πολύ σημαντική για το Πανεπιστήμιο. Ήδη, η ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα Τμήματα έχουν επεξεργαστεί τα αποτελέσματα των προηγούμενων περιόδων αξιολογήσεων, τα στατιστικά στοιχεία των οποίων είναι διαθέσιμα στη διεύθυνση http://modip.uop.gr/eval-stats
Με βάση τα αποτελέσματα αυτά αλλά και την εικόνα κάθε ξεχωριστού μαθήματος τα Τμήματα, η ΜΟ.ΔΙ.Π. και τα όργανα διοίκησης του Ιδρύματος θα προχωρήσουν στη λήψη των απαραίτητων μέτρων για τη βελτίωση της ποιότητας των σπουδών και των υπηρεσιών.

Καθηγητής, Αστέριος Τσιάρας
Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας
Πανεπιστημίου Πελοποννήσου

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2021-22 σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών (ΦΕΚ Επανίδρυσης 3123/31.07.2018). Το ΠΜΣ παρέχει τις ακόλουθες ειδικεύσεις: (α) Μάνατζμεντ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων, (β) Μάρκετινγκ αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων και (γ) Οικονομική διαχείριση αθλητικών οργανισμών και επιχειρήσεων. Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο Π.Μ.Σ. είναι τρία (3) ακαδημαϊκά εξάμηνα Τα μαθήματα πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας την δια ζώσης εκπαίδευση και τη μέθοδο της σύγχρονης εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης. Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ειδικής φόρμας το διάστημα 15.04.2021-31.05.2021 στην ιστοσελίδα:

https://forms-toda.uop.gr/modules/form_builder/published/pmssm_application.php

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Δρ. Άννα Κουρτεσοπούλου, Υπεύθυνη Γραμματείας του ΠΜΣ κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 –13:00, τηλέφωνο: 27310-89670 και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ιστοσελίδα http://pmssm.uop.gr/

Δείτε την Προκήρυξη ΕΔΩ

 

Σήμερα, στην Σπάρτη τη 23η Οκτωβρίου 2020 και ώρα 13.30μ.μ., ύστερα από πρόσκληση του Διευθυντή του ΠΜΣ «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» Ιωάννη Δουβή συνήλθε η Συντονιστική Επιτροπή, αποτελούμενη από τον Μάριο-Δανιήλ Παπαλουκά, τον Παναγιώτη Αλεξόπουλο, και τον Κωνσταντίνο Γεωργιάδη,  

εισηγείται προς την Συνέλευση του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, με βάση το Νομοθετικό Πλαίσιο της υπ’ αριθμ. απόφασης του ΥΠΠΕΘ (131757/Ζ1/, ΦΕΚ/3387/10.8.2018), την απαλλαγή από τα τέλη φοίτησης του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» των κάτωθι φοιτητών-τριών:

 1. ΑΒ019411
 2. ΑΖ 467757
 3. ΑΜ754269
 4. Ρ776842
 5. ΑΜ022260
 6. ΑΚ 354655
 7. ΑΕ743055
 8. ΑΖ755035
 9. ΑΕ220001
 10. ΑΕ 251326
 11. ΑΕ 059543
 12. ΑΟ 311812
 13. ΑΝ 199607

εισηγείται προς την Συνέλευση του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού, με βάση τον κανονισμό λειτουργίας του Προγράμματος την χορήγηση υποτροφίας πλήρους κάλυψης διδάκτρων φοίτησης στο ακαδημαϊκό έτος 2020-21 στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» του κάτωθι ενός (1) φοιτητή:

 1. ΑΕ587519

Οι φοιτητές μεταβαίνουν στη διεύθυνση https://studentaccount.uop.gr

Στην ανωτέρω σελίδα περιέχονται:

 • αναλυτικές οδηγίες για την ενεργοποίηση του  ιδρυματικού λογαριασμού στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου,
 • αναλυτικές οδηγίες για να μπορούν οι ίδιοι οι φοιτητές να διαχειρίζονται  το κωδικό του ιδρυματικού λογαριασμού που διαθέτουν, είτε να τον αλλάξουν είτε να ορίσουν νέο σε περίπτωση απώλειας.

Η ενεργοποίηση του ιδρυματικού λογαριασμού, πραγματοποιείται στη διεύθυνση https://uregister.uop.gr από τον ίδιο τον φοιτητή.

Η διαχείριση κωδικού του ιδρυματικού λογαριασμού, πραγματοποιείται στην διεύθυνση: https://mypassword.uop.gr από τον ίδιο τον φοιτητή.

Φοιτητές οι οποίοι αντιμετωπίζουν οποιοδήποτε πρόβλημα στη λειτουργία του ιδρυματικού λογαριασμού τους, καλούνται να μεταβούν στη διεύθυνση https://studentaccount.uop.gr, να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτημα στην τεχνική υποστήριξη ιδρυματικού λογαριασμού φοιτητών και θα παρασχεθούν οδηγίες για την επίλυσή του, στο email που συμπληρώνουν στη φόρμα του αιτήματος.

Λογαριασμός email

Σε όλους τους φοιτητές του Πανεπιστημίου έχει αποδοθεί νέος ιδρυματικός λογαριασμός email στη πλατφόρμα G-Suite της Google, ο οποίος έχει τη μορφή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , όπου username το όνομα χρήστη που έχετε στον ιδρυματικό λογαριασμό της νέας υποδομής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Για να εισέλθετε στο νέο ιδρυματικό λογαριασμό email,  με τη χρήση προγράμματος περιήγησης (FireFox, Chrome κλπ.) μεταβείτε στη διεύθυνση: mail.go.uop.gr συμπληρώστε τα στοιχεία του ιδρυματικού σας λογαριασμού και έχετε πρόσβαση στο νέο email, αλλά και σε εργαλεία της πλατφόρμας GSuite.

Σημειώνουμε ότι εφεξής η επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, τους καθηγητές, τις διοικητικές υπηρεσίες, τις Γραμματείες των Τμημάτων πρέπει να πραγματοποιείται από το νέο ιδρυματικό σας email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Με τον ιδρυματικό λογαριασμό, οι φοιτητές μπορούν να έχουν πρόσβαση: στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού.

Ηλεκτρονική Γραμματεία Φοιτητών e-secretary https://e-secretary.uop.gr/unistudent/login.asp

Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης  https://eclass.uop.gr

Ηλεκτρονική Υπηρεσία Απόκτησης Ακαδημαϊκής Ταυτότητας (ΠΑΣΟ) https://academicid.minedu.gov.gr

Τα ανωτέρω ισχύουν και για τους υπάρχοντες φοιτητές του Τμήματος.

Σας ενημερώνουμε ότι, η επιτροπή Αξιολόγησης του ΠΜΣ με τίτλο: «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» αποφασίζει την ανάρτηση των τελικών αποτελεσμάτων επιτυχόντων μεταπτυχιακών φοιτητών για το Ακ. έτος 2020-2021.

Σας ενημερώνουμε ότι, η επιτροπή Αξιολόγησης του ΠΜΣ με τίτλο: «Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων» αποφασίζει την ανάρτηση των προσωρινών αποτελεσμάτων αξιολόγησης υποψηφίων για το Ακ. έτος 2020-21. 

Σε αποκλειστική προθεσμία πέντε (5)  ημερών από τη δημοσίευση των προσωρινών αποτελεσμάτων αξιολόγησης των φακέλων, και όχι αργότερα από την 05/10/2020 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, οι υποψήφιοι, δύνανται να υποβάλλουν ένσταση επί του προσωρινού πίνακα. Η υποβολή ένστασης γίνεται ηλεκτρονικά στοemail:akourtes@uop.gr

Σε περίπτωση που πληροίτε τις προϋποθέσεις απαλλαγής σας από τέλη φοίτησης, είτε υποτροφίας πλήρους κάλυψης των διδάκτρων παρακαλείστε όπως αποστείλετε το αίτημά σας και τα αποδεικτικά στοιχεία σας στο email: akourtes@uop.gr  μέχρι και την 05/10/2020 

 

Πλήρες κείμενο ανακοίνωσης

 

Πρακτικό

Αξιότιμες Κυρίες/ Κύριοι,

Σύμφωνα με απόφαση της Συγκλήτου, οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2020, θα διενεργηθούν εξ αποστάσεως.

Η δήλωση συμμετοχής των φοιτητών στην εξεταστική Σεπτεμβρίου, στη διεύθυνση https://gdpr-form.uop.gr είναι διαθέσιμη στους φοιτητές και τους διδάσκοντες.

Περίοδος υποβολής δηλώσεων από Τρίτη 18-08-2020 έως και Τετάρτη 26-08-2020.

Ειδικότερα:

 1. Τα στοιχεία επικοινωνίας (τηλέφωνο, διεύθυνση και κατά περίπτωση email) του φοιτητή εμφανίζονται όπως τα καταχώρησε ο ίδιος κατά την εξεταστική Ιουνίου καθώς και η φωτογραφία του εγγράφου ταυτοποίησης που ανάρτησε.
 2. Εμφανίζονται προς δήλωση τα οφειλόμενα μαθήματα τα οποία δηλώθηκαν τόσο στο χειμερινό όσο και στο εαρινό εξάμηνο.
 3. Οι διδάσκοντες έχουν πρόσβαση για τη λήψη του καταλόγου φοιτητών στα μαθήματα που θα εξετάσουν. Τα μαθήματα του διδάσκοντα, είναι τα ίδια τα οποία εξέτασε στο χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο.
 4. Στην ιστοσελίδα περιέχονται αναλυτικές οδηγίες της διαδικασίας

Προτείνεται η ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Τμήματος, ανακοίνωσης σχετικά με την υποβολή δήλωσης συμμετοχής στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2020, για ενημέρωση των φοιτητών καθώς και η αποστολή μαζικών email προς τους φοιτητές σας, εάν είναι εφικτό.

Με εκτίμηση,

Από το Τμήμα Σπουδών

Πανεπιστημίου Πελοποννήσου